home  |  contact
 
 
Zoeken op trefwoord:
 
DIENSTEN

Een groot verschil tussen DYNAM|KS - internetdiensten en andere aanbieders is dat wij al onze producten aanbieden volgens het Fair Use principe. In het kort houdt dit principe in dat er geen vastgestelde limieten zijn voor onze diensten. Omdat dit erg vaag lijkt, hebben wij richtlijnen per dienst ingesteld. Mocht u een richtlijn overschrijden? Geen probleem, dit valt onder het Fair Use principe. Mochten wij concluderen dat u bij uw huidige product of dienst deze richtlijnen regelmatig overschrijdt, dan zal hier melding van worden gemaakt en u een alternatief, of een uitbreiding op uw dienst worden aangeboden.

OntwikkelingOntwikkeling
EUR 50.00
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bestellen
Om diensten te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Diensten op maat
Alle bovenstaande diensten zijn op maat leverbaar. Aan de hand van een gesprek kunnen wij samen met u bepalen wat u ongeveer nodig heeft. Uw dienst kan hier dan op aangepast worden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ondersteuning en advies
Wij kunnen u ook per e-mail ondersteuning/advies geven in een breed scala van internet-gerelateerde zaken. Heeft u vragen over e-mail, uw website, etc? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt natuurlijk altijd een adviesgesprek aanvragen.
CONTROLEPANEEL
Gebruiker
Wachtwoord
 inloggen
DOMEINCONTROLE
Controleer hieronder of de gewenste domeinnaam nog vrij is.
 controleren