home  |  contact
 
 
Zoeken op trefwoord:
 
OVER ONS

Wie zijn wij?
DYNAM|KS - internetdiensten is een jonge, dynamische onderneming die zich specialiseert in het op maat leveren van internetdiensten voor zowel ondernemingen als particulieren. Kwaliteit en ondersteuning staan bij ons voorop.

Visie
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit onze snel groeiende maatschappij. Zeker op het gebied van digitale techniek zijn er erg veel ontwikkelingen. Omdat veel consumenten ICT toepassingen als "normaal" zien, zijn deze ook niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Een goed voorbeeld hiervan is e-mail. Tegenwoordig vraagt men niet meer of u de beschikking heeft over e-mail, maar vraagt men naar welk adres de e-mail gestuurd kan worden. De maatschappij gaat er dus vanuit dat deze faciliteit standaard aanwezig is. Wij vinden dit een goede ontwikkeling en denken dat het zo ook hoort te zijn. Daarom proberen wij onze diensten zo compleet mogelijk aan te bieden, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Ook zullen wij altijd met u meedenken en de nieuwste ontwikkelingen zo goed mogelijk ondersteunen.

Netwerk en servers
Redbus InterhouseDYNAM|KS - internetdiensten heeft haar servers ondergebracht bij RedBus Interhouse te Amsterdam. We beschikken over verschillende snelle verbindingen naar allerlei belangrijke knooppunten op internet. Alle verbindingen zijn dubbel uitgevoerd. Mocht er onverhoopt een verbinding uitvallen, dan wordt het verkeer omgeleid over een andere verbinding. Zo blijft uw website altijd goed bereikbaar.
Onze servers zijn voorzien van een snelle processor en voldoende geheugen om uw website snel te kunnen weergeven. Tevens zijn ze uitgerust met twee harde schijven die elkaar constant backuppen. Dit houdt in dat als er een van deze schijven defect raakt, de andere schijf het werkt overneemt en er geen gegevens verloren gaan.
OVER ONS
 
CONTROLEPANEEL
Gebruiker
Wachtwoord
 inloggen
DOMEINCONTROLE
Controleer hieronder of de gewenste domeinnaam nog vrij is.
 controleren